publicat în: Arhivă

Programul TV Lumea Ortodoxiei nu mai este un proiect oficial al Bisericii Ucrainene

   Răspunzând numeroaselor solicitări ale jurnaliştilor, privind destinul programului oficial TV de ştiri, al Bisericii Ortodoxe Ucrainene, "Lumea Ortodoxiei", şeful Departamentului de Informare sinodală a UOC, protopopul George Kovalenko, a declarat:

   "Programul de astăzi, "Lumea Ortodoxiei", difuzat de canalul de televiziune Ecran" nu mai este un program de ştiri oficial al Bisericii Ortodoxe Ucrainene, ci unul dintre proiectele postului de televiziune "Ecran". – informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform datelor primite de la membri-abonati aflati in zona.

   Totodata, canalul TV "Ecran" rămâne pe lista mass-mediei recomandate de către Departamentul de Informare Sinodal al UOC.
    Cu binecuvântarea Protopopului Andrei Tkaciov, se lucrează la un proiect. Sperăm că acesta va deveni mai dinamic şi diversificat, fiind lipsit de statutul oficial.
   În ceea ce priveşte destinul ştirilor televizate oficiale ale Bisericii, decizia va fi luată înainte de începerea sezonului nou de televiziune, în luna septembrie 2011, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.