Biserica Norvegiei aduce multumiri organizatiilor ecumenice, pentru sprijin

Biserica Norvegiei logo    Conform  datelor primite de la corespondenti aflati in zona orasului Oslo, Biserica din Norvegia a declarat in ultimele ore că doreşte să-şi exprime recunoştinţa profundă faţă de comunitatea ecumenică internaţională, pentru rugăciunile şi sprijinul acordat în urma atacurilor teroriste din Oslo şi Utoya, din data de 22 iulie 2011.

   Biserica a declarat într-un comunicat că s-au primit mesaje de sustinere si condoleanţe din întreaga lume, prin toate Bisericile şi prin oameni aflati in Norvegia, de îndată ce s-a primit vestea.

   O bombă detonată în centrul oraşului Oslo a ucis opt persoane, iar un om înarmat a ucis alte 69 de persoane. Anders Breivik, un norvegian, a fost arestat pe seama acestui atac, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.