AUTOBUZE “ORTODOXE” vor circula pe străzile din Londra pentru a se opune celor „de tip – Nu Dumnezeu!” (cu aceasta ocazie, prezentam si imagini deosebite, video…)

25 de autobuze cu imaginea Sfânta Treime – lavra St. Sergius şi inscripţia “Dumnezeu există. Nu te îngriji de asta şi, deci, bucură-te de viaţă!” vor conduce pe străzile Londrei.

Astfel, compania ruso-britanică Russky Chas a lansat “o contra campanie” împotriva recentelor anunţuri ale British Umanist Association, care au pus pun sloganuri de tipul “Se pare că nu există Dumnezeu. Acum, lasă îngrijorarea şi bucură-te de viaţă”, pe zeci de autobuze care circulă în capitala Britanică.(Vezi stirile lacasuri Ortodoxe)

“Cine spune că credinţa în Dumnezeu înseamnă să nu te bucuri de viaţa ta? Nedumerirea noastră a făcut să dezvoltăm o contra-campanie rusească, dar cu caracter universal.

Sloganul acestei contra-campanii va fi chiar, cu mult mai pozitiv, şi este deosebit de important în aceste timpuri extrem de complicate.

Ne confruntăm cu un intesiv „program” de criză, iar persoana, una peste alta, trebuie să fie invitată să ia putere şi să primească un imbold optimist”, a declarat Directorul Russky Chas, Alexander Korobko, citat de către publicaţia Novie Izvestia, joi.

Bannerele Ortodoxe sunt de două ori mai mari decât anunţurile ateilor.


Recomandam celor ce frecvent ne solicita mai multe imagini de acest fel, un film video cu aceasta Lavra, prezentata pe muzica ortodoxa, ruseasca, dand click aici:

.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.