Acţiuni caritabile în Protoieria Târgu Jiu II

Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din oraşul Târgu Jiu şi Grădinița „Teddy”, din aceiași localitate, au încheiat astăzi, 12 februarie, un parteneriat sub titulatura „Dăruind vei dobândi”.

Proiectul are ca obiectiv consilierea spirituală a copiilor din grădiniţă, dar și deschiderea acestora spre biserică și societate. La grădiniţă a fost organizată o colectă de jucării şi îmbrăcăminte, aduse de copii. Ceea ce s-a strâns a fost oferit copiilor din localitate, care au o situaţie financiară precară.

Acțiunile caritabile constituie o componentă importantă a activității Protoieriei Târgu Jiu II. În mod periodic, aici sunt realizate colecte pentru persoanele aflate în dificultate din localitatea Iezureni, o suburbie a orașului Târgu Jiu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.