Manastirile Dragomirna, Sucevita si Moldovita pot intra de acum, oficial, in restaurare pe bani europeni

Manastirile Dragomirna, Sucevita si Moldovita pot intra de acum, oficial, in restaurare pe bani europeni

Manastirile Dragomirna, Sucevita si Moldovita pot intra de acum, oficial, in restaurare pe bani europeni, informeaza partenerul nostru media Prima TV/Intermedia Suceava.

©Redactare Lacasuri Ortodoxe: Carmen-Ana Ion


Dupa ce miercuri au semnat contractele de incredintare a lucrarilor, trei firme din judetul Suceava se vor ocupa de restaurarea patrimoniului cultural si de crearea sau modernizarea infrastructurii aferente celor trei lacasuri ortodoxe.

Printre altele, se vor moderniza aleile, va fi restaurata pictura interioara, se vor realiza ateliere de manufactura si se vor monta sisteme de lumini si de informare turistica, mai informeaza partenerul media Lacasuri Ortodoxe, Intermedia Prima TV Suceava, intr-un scurt reportaj prezentat astazi 26 august 2010, in jurul orelor pranzului. Amanunte mai multe aflati in programul Radio Lacasuri Ortodoxe in derulare pe paginile noastre pe tot parcursul zilei, si in materialul video de mai jos:

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 31/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.