Colegiul economic „Hermes”, gazda Simpozionului Interdisciplinar Religie-Istorie-Literatură

In data de 11 decembrie 2008, la Colegiul economic „Hermes”, din sectorul 2 al Capitalei, a avut loc a doua ediţie a Simpozionului Interdisciplinar Religie-Istorie-Literatură. Tema de anul acesta a fost „Comunicarea prin credinţă în contextul interculturalităţii europene”, iar manifestarea s-a desfăşurat în incinta Primăriei din sectorul 2. S-au acordat 125 de diplome pentru premierea celor mai buni elevi şi profesori pentru secţiunile religie, istorie, literatură, artă.

Colegiul economic „Hermes” are o tradiţie de 10 ani în organizarea acestei manifestări. Simpozionul, recunoscut la nivel naţional, s-a remarcat în ultimii doi ani şi pe plan internaţional. Cu acest prilej, a fost inclus în lista activităţilor din cadrul Programului „Festivalul Şanselor Tale”, activitate educativă dedicată anului 2008, „Anul Dialogului Intercultural”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.