Arhiepiscopia Crestin-Ortodoxa Antiohiana a Americii de Nord alege doi noi episcopi auxiliari

biserica crestin ortodoxa antiohiana a americii de nordArhiepiscopia Crestin-Ortodoxa Antiohiana a Americii de Nord alege doi noi episcopi auxiliari

In Arhiepiscopia Crestin-Ortodoxa Antiohiana a Americii de Nord are loc alegerea a doi noi episcopi auxiliari. Anuntul a fost facut in mod direct, printr-o scrisoare semnata de Primatul acestei Biserici, o copie a acesti scrisori intrand si in posesia Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe:

Catre Preasfintitii Ierarhi, intregul Cler, Credinciosii Arhiepiscopiei si reprezentantii Consiliilor Parohiale

Salutari si Binecuvantari in Numele Domnului, Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos!

Prezenta scrisoare are rol de anunt oficial, prin care va facem cunoscuta solicitarea noastra la adresa delegatilor, sa voteze in cadrul apropiatei, celei de-a 50-a, Conventii a Arhiepiscopiei Crestin-Ortodoxe Antiohiene din Chicago, Illinois, propunerea de numire a candidatilor pentru ocuparea a doua functii de Episcop Auxiliar.

Va transmitem atasat o lista de nume si biografii ale candidatilor pentru functia de Episcop Vicar. Fiecare delegat va vota pentru cei doi candidati, iar rezultatele acestui vot vor fi prezentate Sinodului eparhial, care va alege doi episcopi noi.

Rugandu-ne ca Domnul sa va binecuvanteze pregatirle, si calatoria in Chicago,
Parintele Dvs intru Hristos,
Mitropolit PHILIP
Primatul Arhiepiscopiei Crestine Ortodoxe Antiohiene a Americii de Nord

Redam mai jos lista cu numele candidatilor:

– Rev. Archimandrite John Abdalah

– Rev. Archimandrite Michel Boghos

– Rev. Jeremy Davis

– Rev. Archimandrite Daniel Griffith

– Rev. Archimandrite Daniel Keller

– Rev. Archimandrite Anthony Michaels

– Rev. Archimandrite Nicholas Ozone

– informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.