publicat în: Arhivă

VENITI DE LUATI LUMINA! – concert pascal in BISERICA

VENITI DE LUATI LUMINA! – concert pascal in BISERICA „ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI” Titan (pr. Mihai Stavara)

Sãrbãtoarea invierii Domnului nostru Iisus Hristos este una din cele mai luminoase bucurii ale sufletului uman, ale intregii crestinãtãti.


Corala „SFaNTUL APOSTOL ANDREI” (C.O.R.S.A.A.), a Preotilor ortodocsi din Capitalã , cu emotie si inaltã trãire duhovniceascã Vã invitã la reintalnirea cu frumoasele traditii concertante de Sfintele Pasti, cele 56 de primãveri pascale din viata de concert a formatiei conferindu-i incredere, pretuire si o binemeritatã apreciere din partea auditoriului sãu consecvent.

LUNI, 12 APRILIE 2010, LA ORA 18.30, BISERICA „ACOPERÃMaNTUL MAICII DOMNULUI” (de langã Policlinica „Titan”), Pãrintele Paroh Mihai Stavãrã, Corala Preotilor si dirijorul Valentin Gruescu vã invitã la Concertul Pascal „VENITI DE LUATI LUMINÃ !”.

Intrarea este liberã. Concertul este organizat de Arhiepiscopia Bucurestilor, Asociatia Nationalã a Corurilor din Romania si Corala Preotilor „Sfantul Apostol Andrei” in cadrul Stagiunii de Concerte incadrate Festivalului National „Paul Constantinescu”.

Pentru Lacasuri Ortodoxe: dirijor Valentin Gruescu

©Teo Christian publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 11/2010