(AUDIO) Agentia de mediu a ONU spera in conlucrarea cu grupurile de credinciosi din Africa

crestinism in africa si programul de mediu ONU 2011Agentia de mediu a ONU spera in conlucrarea cu grupurile de credinciosi din Africa

Programul Natiunilor Unite pentru Mediu asteapta cu nerabdare colaborarea pe probleme specifice, cu comunitatile de credinciosi din Africa, conform unei declaratii facute de Episcopul anglican retras din Africa de Sud, Gofry Davis, informeaza serviciul special de presa LONews.

Observatiile clericului intervin in urma unor “interactiuni ale grupurilor de credinciosi” cu agentia, in perioada 7-8 iunie 2011, la sediul acesteia.

Intalnirea a avut loc in cadrul reuniunii pregatitoare pentru Conferinta celor 17, la Conventia cadru a ONU privind Schimbarile Climatice.
Aceasta Conferinta este programata pentru luna noiembrie 2011, in Durban, Africa de Sud, mai informeaza serviciul special de presa LONews.

type=“application/x-shockwave-flash”wmode=“transparent”id=“player2″name=“player2″src=“http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro/media/video/player/mediaplayer-5.5/player.swf”width=“500″height=“90″allowscriptaccess=“always”allowfullscreen=“true”

flashvars=“file=http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro/media/video/categorii/in-embed/flash/resources/galleries/audio/interviu colaborarea ONU – crestinii din africa -Episcop-Geoff-Davies despre mediu.mp3&skin=http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro/media/video/player/mediaplayer-5.5/glow.zip&logo=http://www.lacasuriortodoxe.ro/live/player/banner.png&autostart=false”
/>

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.