Presedintele Ianukovici i-a inmanat Steaua de Erou al Ucrainei, Patriarhului Vladimir

In data de 9 iulie 2011, Preafericitul Parinte Mitropolit al Kievului si al intregii Ucraine, Vladimir, a efectuat o vizita arhipastoreasca in Eparhia de Simferopol, ocazie cu care l-a felicitat pe Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, cu ocazia zilei de nastere, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

La randul sau, Presedintele Ucrainei i-a inmanat intaistatatorului Bisericii Ortodoxe Ucrainene Ordinul de Stat si Steaua de Erou al Ucrainei.

Potrivit decretului 745/2011, emis de seful statului, Preafericitului Parinte Mitropolit Vladimir, i-a fost conferita cea mai inalta distinctie de Stat, “pentru contributia personala deosebita in consolidarea spiritualitatii, umanismului si compasiunii in societate, ani de-a lungul, in slujirea poporului ucrainean credincios, cu ocazia celei de-a 45-a aniversari a hirotoniei sale, si celei de-a 20-a aniversari a independentei Ucrainei”, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Patriarhul Ucrainei Vladimir si presedintele tarii

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.