Misiune pentru mantuire. Lucrarea Bisericii in societate si Pridvoare ale Cerului. Manastirile si Schiturile din Arhiepiscopia Bucurestilor – noi aparitii la Editura Basilica

Doua noi carti, aparute la Editura Basilica a Patriarhiei Romane
? in Aula Magna a Palatului Patriarhiei, in cadrul momentului festiv dedicat implinirii a doi ani de la intronizare, Preafericitul Parinte Patriarh a prezentat doua noi carti aparute la Editura Basilica. Prima, intitulata „Misiune pentru mantuire.


Lucrarea Bisericii in societate”, este o antologie de texte scrise de Patriarhul Romaniei cu ocazia mai multor evenimente din viata Bisericii Ortodoxe de la noi din tara, dar si din viata Bisericilor Ortodoxe surori.

De asemenea, Preafericirea Sa a prezentat si albumul „Pridvoare ale Cerului. Manastirile si Schiturile din Arhiepiscopia Bucurestilor”, aparut la aceeasi Editura Basilica a Patriarhiei Romane, informeaza TRINITAS TV.

Aparute in conditii grafice de exceptie, cele doua noi aparitii de la Editura Basilica pot fi achizitionate din librarii sau de la pangarele bisericilor si manastirilor din Patriarhia Romana.

SURSA:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.