Se cade sa iesim in intampinarea Dvs: Sfintele Moaste ale Sf Apostol Simon Zilotul vor fi scoase spre inchinare incepand inca de sambata 8 mai 2010 (pr. Vasile Ailioaei)

Parohia Podeanu: Sfintele Moaste ale Sfantului Apostol Simon Zilotul, ginerele de la nunta din Cana Galileii, cunoscut ca fiind ajutator al tinerilor in casnicie, vor fi scoase spre inchinare incepand de sambata 8 mai 2010
Intrucat sarbatoarea Sfantului Apostol Simon Zilotul strange an de an tot mai multi credinciosi dornici sa se Inchine la Sfintele Moaste aflate la Biserica Podeanu din Bucuresti, in acest an Sfintele Moaste vor fi scoase spre Inchinare Inca de sambata dimineata, si pastrate pana la ultimul Inchinator din ziua de praznuire a Sfantului, luni, 10 mai 2010.


Parintele paroh Iconom Stavrofor Vasile Ailioaei, cu bucurie si dragoste fata de toti cei ce ne sunt in permanenta aproape si ne dau mesaje de multumire pentru transmisiunile saptamanale LIVE (de multe ori chiar si telefonic din diferite parti ale lumii), intr-un interviu acordat Lacasuri Ortodoxe va aduce ultimele lamuriri referitoare la acest mare eveniment:

"Sambata programul este cel obisnuit: dimineata Sfanta Liturghie, slujba parastasului pentru cei adormiti, iar seara slujba Vecerniei.

Duminica de dimineata: Utrenia si Sfanta Liturghie, urmand ca seara, de la orele 18, sa Incepem Slujbele dedicate Sfantului Apostol Simon Zilotul: Privegherea, urmata de procesiune cu Sfintele Moaste In jurul Bisericii.

Luni, de ziua Sfantului Apostol Simon Zilotul, de la ora 8 vom avea: Slujbele Utreniei, Acatistul Sfantului Apostol Simion Zilotul urmate de Sfanta Liturghie si parastasul pentru ctitori.

Pregatirile In Biserica noastra, pentru acest eveniment, au Inceput deja cu bucurie mare, pentru a-i primi pe pelerini asa cum se cuvine si a ne asigura ca totul se desfasoara cum trebuie".

Biserica Podeanu se afla In Bucuresti, sector 1, str. Dorna nr. 70, la intersectia dintre B-dul Ion Mihalache (fosta 1 Mai) si Calea Grivitei, mijloace de transport: autobuzul 300 statia Chibrit, troleibuzele 97, 86 si 64 statia Carpati, tramvaiele 20 si 24, 42, metrou Statia Clabucet. In cazul in care e prima oara cand veti participa la acest hram, descoperiti Biserica pe harta, aici: .

©un articol KSLCatalin publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 16/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.