Monday 19 april 2010

A fost sfintit corpul 1 al scolii Tudor Arghezi din Navodari

A fost sfintit corpul 1 al scolii Tudor Arghezi din Navodari

Corpul numarul 1 al ?colii Generale Tudor Arghezi a fost finantat printr-un program initiat de Primaria orasului Navodari si implementat de Unitatea de Management din cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.


"in prezent, se lucreaza la redactarea proiectului pentru finantarea din fonduri structurale a celui de-al doilea corp de cladire, pentru asfaltarea terenurilor de sport si sistematizarea zonei. in acelasi timp, pe masa de lucru se mai afla si executarea racordurilor la utilitati." – se arata in editia de sambata a ziarului .

Autoritatile locale, in frunte cu primarul Nicolae Matei, au participat cu aceasta ocazie la sfintirea cladirii.

"Ceremonia a fost urmata de un spectacol de muzica sustinut de Ansamblul Coral „Piatra Credintei", care a aniversat ieri, zece ani de la infiintare." – se arata in aceeasi publicatie, intr-un articol semnat Claudia CANDET.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.