22 martie 2010: Examen de capacitate preoteasca in Arhiepiscopia Romanului si Bacaului

22 martie 2010: Examen de capacitate preoteasca in Arhiepiscopia Romanului si Bacaului

Tinerii teologi din Arhiepiscopia Romanului si Bacaului care doresc sa primeasca taina hirotoniei vor sustine examenul de capacitate preoteasca in ziua de 22 martie 2010, la Centrul Eparhial Roman, informeaza Biroul de Presa al Episcopiei Romanului si Bacaului.


Examenul de capacitate, care se va desfasura cu binecuvantarea Preasfintitului Ioachim Bacauanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, are drept scop cercetarea chemarii pentru preotie si verificarea cunostintelor dobandite in institutiile teologice pentru a fi utilizate practic in viata pastorala, potrivit cerintelor vremii.

Informatii despre examen si tematica acestuia se pot obtine de la Protoieriile din cuprinsul Episcopiei Romanului sau de la Centrul Eparhial Roman, informeaza Basilica.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.