(FOTO) Conferinta despre Filosofia Rusa in Beijing

Universitatea Normala din Beijing Cea de-a 13-a Conferinta privind Filozofia Rusa a avut loc in perioada 8-9 iunie 2011 la Universitatea Normala din Beijing. Tema conferintei a fost Rolul Filosofiei Ruse in Modernizarea Rusiei, informeaza serviciul special de presa LONews.

La Forum au participat mai mult de 60 de oameni de stiinta din diverse universitati din China, precum si reprezentanti ai academiei stiintifice rusesti.


Universitatea Normala din Beijing 1

Parintele Dionisii Potniaev, preot paroh al Bisericii Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Hong Kong, a fost, de asemenea, invitat al Conferintei.

Parohia ortodoxa a Hong Kong-ului (vezi ARHIVA Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe) acorda o atentie deosebita dezvoltarii contactelor cu lumea academica a Chinei.

Printre cartile publicate de parohie pot fi gasite lucrari ale filosofilor religiosi rusi, precum si ale teologilor contemporani, mai informeaza serviciul special de presa LONews.

ALTE ARTICOLE:

"Sa stim Cui sa ne deschidem inima!" – Lansare de carte: Ortodoxia in China

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.