publicat în: Arhivă

GRUPUL Lacasuri Ortodoxe, de astazi, “CEL MAI MARE GRUP ORTODOX DIN LUME”. Astazi este si ziua hramului: Sf. Mare Mucenic Mina

RECORD si DAR – Grupul Lacasuri Ortodoxe @KSLCatalin Nr. 1 in lume, in categoria ORTODOXIE

La mai putin de 3 ani de la fondarea sa, din 6 ianuarie 2008, Grupul Yahoo Lacasuri Ortodoxe a ajuns sa numere peste 13.000 membri, ocupand astazi 11 noiembrie 2010, locul I in lume, la categoria Ortodoxie. Grupul surclasat de Lacasuri Ortodoxe, Arbible – al Bisericii Ortodoxe Copte – ocupase locul I pentru mai multi ani, fiind fondat inca din anul 2001, in prezent numarand 12.988 membri. in total, Yahoo administreaza peste 600 de grupuri ortodoxe din intreaga lume.


Mai mult, in clasamentul general al Grupurilor Yahoo, care numara peste… 15 milioane (!) de grupuri, Lacasuri Ortodoxe se situeaza, prin numarul de membri dar si prin activitate, in prezent in primele 20.

Sfantul Mina si Hristos

Va reamintim ca Grupul Lacasuri Ortodoxe @KSLCatalin, dezvoltat pe marginea platformei Lacasuri Ortodoxe, il are drept ocrotitor pe Sfantul Mare Mucenic Mina (11 noiembrie), motiv pentru care Administratia Lacasuri Ortodoxe ureaza astazi LA MULTI ANI tuturor membrilor grupului, cu aceasta ocazie, ce coincide – nicidecum intamplator – cu urcarea in pozitia de top.

Intra si tu in grup, aici, sau recomanda-ne altora:.(Join this Group)

Remember- Mar 3, 2008 12:58 am:

"(…)referitor la ideea unui Sfant calauzitor si aparator al grupului nostru, nu am apucat sa adaug vreun argument ori sa-mi exprim ideile, parintele duhovnic imediat spunand: SFANTUL MARE MUCENIC MINA, care s-a ridicat in fata paganilor si L-a marturisit pe Hristos fara teama, fara ocolisuri, grabnic-ajutator!

…Am multumit! Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului si Sfantului Mina pentru tot ceea ce este deja bun in acest grup si pentru cinstea de a fi "urmarita" activitatea noastra, pe langa binecuvantarile preotilor si ale membrilor credinciosi, si de catre bunatatea, ajutorul si dreptatea Sfintilor. Avem si mare raspundere fata de modul in care ne prezentam Sfintilor dar si de modul cum Ii prezentam pe Sfinti. Dumnezeu sa ne ajute si prin acest hram!

Evidenta Yahoo poate fi vazuta AICI: .

La multi ani!

Semneaza: Administratia
Ing. pr. Catalin Ion – presedinte Asociatia Lacasuri Ortodoxe,

Carmen-Ana Ion – vicepresedinte,

Corina-Ligia Goarna – cenzor,

Protos. Iov (staret Manastirea Hhalmyris)- membru onorific,

Pr. Iconom Stavrofor Vasile Ailioaei (paroh Biserica Podeanu) – membru onorific,

Monahia Olimpiada – Membru Onorific (stareta Schit Cetatuia Buzau),

Pr. Iconom Stavrofor Marian Ciocanel – membru onorific (paroh Biserica Sf Ioan Rusu si Sf. Xenia – Comana Giurgiu),

Prof. teolog Mirela ?ova – redactor sef,

Ing. Clement Viorel – Tehnic software,

Teo-CHristian – redactor/tehnician,

Ing. Daniel Dimitriu – tehnic car-video,

Ioana Claudia Iordache – redactor,

Daniela Dimitriu – redactor,

Alex – Daniel Rotariu – redactor,

Bogdan Roman – corespondent,

Hluscu Gabriela – corespondent/traducator,

Slaina Mihaela – corespondent,

Andreea Zahariea – corespondent

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 43/2010