30.000 de irlandezi, prezenti la Congresul National Euharistic, asteapta un aer de schimbare

Biserica Irlandeza  asteapta un sunet nou de clopot 30.000 de irlandezi, prezenti la Congresul National Euharistic, asteapta un aer de schimbare…

“Biserica Irlandeza asteapta, de acum, un sunet nou de clopot”, asa isi intituleaza presa occidentala articolele legate de un mare eveniment care se va desfasura in acest sfarsit de saptamana in Irlanda.
30.000 de irlandezi sunt asteptati in acest weekend la Altarul din Knock, cu ocazia Congresului Euharistic National, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lovita de secularizare, foarte afectata de criza pedofiliei preotilor slujitori, Biserica Irlandeza isi pune toata increderea in aceasta intalnire si in pregatirea Congresului Euharistic International, programat intr-un an la Dublin, pentru a declansa valul de reinnoire mult asteptat.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.