62% dintre americani spun: casatoria este definita doar ca uniune intre barbat si femeie, nimic mai mult

casatoria - uniunea intre barbat si femeie - spun americanii in sondaj 201162% dintre americani spun: casatoria este definita doar ca uniune intre barbat si femeie, nimic mai mult

Rezultatele unui sondaj recent, publicate in urma cu cateva zile, probabil cel mai extins sondaj american de cercetare de acest gen, arata ca 62% dintre americani cred ca nu se poate vorbi despre casatorie decat ca fiind “definita drept uniune intre un barbat si o femeie”. 53% dintre americani sunt in mod ferm de acord cu acest lucru, informeaza serviciul special de presa LONews.

Studiul stiintific, sponsorizat de catre Fundatia de Aparare a Casatoriei si completat de Opiniile de Strategie Publica 16-19 mai 2011, este parte a unei analize cuprinzatoare a atitudinii americanilor fata de casatorie.

“Americanii recunosc ca, prin casatorie, se va asigura o baza solida pentru o societate prospera”. “Uniunea dintre sot si sotie este in beneficiul societatii – in special al copiilor – intr-un mod unic, neputand fi inlocuita de nicio alta relatie de-a lungul istoriei, de diverse culturi sau credinte, recunoscandu-se acest ideal universal definit ca fiind cea mai buna cale de a promova familii sanatoase, naturale, spre binele generatiilor viitoare”, conform declaratiilor unui specialist implicat in acest studiu.

“Aceste cifre nu sunt surprinzatoare”, a declarat directorul sondajului, Gin Olm. “Mai mult de 63 de milioane de americani, din 31 de state, au votat amendamentele constitutionale privind mariajul. 40 de milioane de americani – 63% din totalul alegatorilor – au votat in favoarea casatoriei, ca uniune intre un barbat si o femeie”.

“Americanii afirma cu fermitate uniunea pe tot parcursul vietii, credincioasa, intre un barbat si o femeie, ca piatra de temelie fundamentala a civilizatiei”, mai informeaza serviciul special de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.