Clinici de sanatate pro-life, destinate femeilor. Fara avorturi si fertilizare in vitro

Clinici de sanatate pro-life, destinate femeilor. Fara avorturi si fertilizare in vitro

O organizeatie pro-viata ruseasca este pe cale sa lanseze o retea de clinici care sa ofere ingrijire pre-natala si post-natala, excluzand proceduri cum ar fi avortul si fertilizarea in vitro, care sunt “in contradictie cu invataturile Bisericilor Ortodoxe Ruse, Catolice si Protestante traditionale”, a declarat Alexei Comov, manager de proiect – informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.

Centrele Medicale Viata-Familie vor functiona in franciza, sub auspiciile “Za Jazni” (“Pentru Viata”), o organizatie anti-avort, condusa de doi preoti ortodocsi rusi.

infiintarea sa a fost anuntata la Moscova, in data de 30 iunie 2011, la finalul unui summit de doua zile, al Rockford, Congresul Mondial al Familiilor cu sediul in Illinois (WCF).

Clinicile vor coopera cu organizatii americane, cum ar fi Heartbeat International, care conduce, de asemenea, si alte centre medicale pro-viata, mai informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.