In doar doua saptamani, Arhiepiscopia Clujului a adunat 672.385 lei pentru sinistratii din Moldova

In urma „Indemnului la fapta buna” din 1 iulie 2010, adresat de Arhiepiscopul si Mitropolitul Bartolomeu preotilor si credinciosilor, In bisericile, manastirile Eparhiei si la Catedrala mitropolitana a fost organizata, In perioada 4-18 iulie, o colecta In sprijinul fratilor din Moldova, crunt loviti de pe urma recentelor inundatii, care au provocat atata suferinta si chiar pierderi de vieti omenesti.

©Informeaza printr-o scrisoare transmisa pe adresa Redactiei Lacasuri Ortodoxe: Pr. Bogdan IvanovBiroul de Presa al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului


Suma totala adunata se ridica la valoarea de 672.385 lei.
Intrucat cele mai multe localitati afectate de inundatii se afla In cuprinsul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, suma totala a fost expediata In contul special deschis de Arhiepiscopia Iasilor, care va distribui ajutoarele, dupa nevoi, persoanelor sinistrate.

In numele celor care vor beneficia de acest ajutor, Mitropolitul Bartolomeu le multumeste protopopilor, preotilor si credinciosilor, cu binecuvantari.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 29/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.