Starea pr. Arsenie Papacioc este mai buna, insa va trebui sa ramana inca internat

Arsenie_Papacioc in spital "Potrivit reprezentantilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, starea de sanatate a parintelui Arsenie Papacioc, duhovnicul manastirii Sf. Maria din Techirghiol, este buna" – informeaza Ziua de Constanta.

Cu toate acestea, Sfintia Sa va mai ramane pe patul de spital.


„Parintele se simte mai bine, dar este supravegheat In continuare de doctorii urologi si cardiologi.

La aceasta ora, pacientul Inca nu poate sa manance si sa bea singur. De aceea, va mai ramane internat", a declarat Liliana Tuta, directorul medical al spitalului, dupa cum informeaza editia de astazi, 2 martie 2011, a ziarului.

Parintele Arhimandrit Arsenie Papacioc, de la manastirea Sfanta Maria din Techirghiol, In varsta de 97 de ani, a ajuns la spital acum doua saptamani, acuzand afectiuni urologice si cardiologice.

Parintele Arhimandrit Arsenie Papacioc s-a nascut pe 15 august 1914, In satul Misleanu, comuna Perieti, judetul Ialomita. Din anul 1976, Sfintia Sa este duhovnicul manastirii Sfanta Maria din Techirghiol. Parintele Arsenie Papacioc este unul dintre cei mai importanti duhovnici ai ortodoxiei romanesti, iar enoriasii Il pretuiesc ca pe un sfant In viata – mai precizeaza Ziua de Constanta.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.