publicat în: Arhivă

“Lumina lina” alaturi de “Almajul” – o noua si promitatorare colaborare editoriala

Publicatia trimestriala "Lumina Lina", o revista a Parohiei Colonia Gataia, care il are ca director executiv pe parintele Valentin Bugariu, a primit in ultimele zile o propunere de colaborare din partea Revistei "Almajul".

Parintele marturiseste: "Cu bucurie am primit o cerere de colaborare intre revista noastra parohiala ,,Lumina lina" si revista ,,Almajul" editata de ?coala din ?opotul Vechi, jud. Caras-Severin."


"Lumina lina" alaturi de "Almajul" – o noua si promitatorare colaborare editoriala

Propunerea a fost primita in data de 15 februarie 2010, printr-o invitatie semnata de prof. Gheorghe Rancu-Bodrog, fondatorul si redactorul – sef al revistei almajene.

"Suntem chemati la schimb de aparitii editoriale intre cele doua reviste inscrise in Asociatia presei rurale banatene condusa de poetul Vasile Todi.

Ne bucuram de aceasta colaborare care intregeste colaborarea mai veche intre publicatia noastra si reviste satesti din Banatul istoric de la: Cenad, Comlosu Mare, Ferendia, Giarmata Vii, Giroc, Petrovasala, Recas, Sacalaz, Urseni." – incheie parintele Valentin Bugariu – Parohia Colonia Gataia.

© TEO_CHristian – publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 5 /2010