Despre noul site al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord

Despre noul site al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord

De curand a fost lansat, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Macarie, site-ul Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord.

Asemenea celorlalte site-uri eparhiale, acesta isi propune sa ofere o prezentare a activitatii misionare si culturale a acestei episcopii.


Site-ul se doreste a fi un instrument de marturisire a adevarului crestin in randul vizitatorilor, precum si un mijloc misionar de regasire a romanilor raspanditi in tinuturile scandinave.

Site-ul este organizat in asa fel incat toti credinciosii din tara si din diaspora sa cunoasca realitatile pastoral-misionare din aceasta parte a Europei, organizarea administrativa, precum si activitatile comunitatilor parohiale din Episcopia Ortodoxa Romana a Europei de Nord.

De asemenea, pe acest site se pot regasi detalii legate de vietile Sfintilor scandinavi, de proiectele Centrului pentru tineret si Centrului de pelerinaje, precum si alte informatii despre activitatile pastorale desfasurate in nordul Europei in cadrul comunitatilor romanesti.

pentru Lacasuri OrtodoxeEpiscopia Europei de Nord

©Carmen_Ana Ion publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 9/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.