Paraclisul Maicii Domnului Romano-Arab (CD audio)

Paraclisul Maicii Domnului Romano-Arab CD audio

Pentru iubitorii de muzica bisericeasca orientala, Radio TRINITAS a lansat de curand un CD cu Paraclisul Maicii Domnului Romano-Arab. Materialul a fost inregistrat in Catedrala Patriarhala de catre doi protopsalti.

„Este vorba de cateva tropare si cantari. Prima cantare este in limba romana, iar a doua in limba araba. Se adreseaza tuturor oamenilor care iubesc muzica psaltica netinand cont de nationalitate”, a spus Diac. Mihail Buca, Protopsaltul Catedralei Patriarhale.


Paraclisul Maicii Domnului Romano-Arab CD audio

„CD-ul este adresat Bisericii Ortodoxe Universale in lume, nu este adresat unei comunitati speciale. Mesajul esential este ca Biserica Ortodoxa este aceeasi cu toata lumea”, a mentionat Protopsaltul Youseph Shattani.

Compact-discul poate fi achizitionat de la librariile bisericesti, precum si de la pangarele lacasurilor de cult din cuprinsul Patriarhiei Romane, conform informatiilor transmise de Agentia oficiala de Stiri a Patriarhiei Romane, Basilica.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.