IPS Pimen: 20 de ani de la intronizarea ca arhiepiscop al Sucevei si Radautilor

ips pimen inalt Preasfintitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, a implinit joi, 3 martie 2011, 20 de ani de cand a fost intronizat ca arhiepiscop al Sucevei si Radautilor.

Cu acest prilej, la Catedrala arhiepiscopala din Suceava a fost savarsita Sfanta Liturghie de catre IPS Pimen, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi de la Centrul eparhial Suceava.


Raspunsurile la strana au fost date de elevii Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfantul Dosoftei“ din Suceava. Dupa cum ne-a relatat pr. Dragos Buta, consilier cultural al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, la final Ansamblul artistic „Balada Bucovinei“, condus de maestrul George Sarbu, a sustinut un concert de cantari religioase. Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor a fost felicitat apoi de oficialitatile locale.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.