publicat în: Arhivă

IN MEMORIAM: Stia, in mod placut, sa aiba haz, sa ne inveseleasca, credinta inseamna fericire…

PARINTELE TEOFIL ESTE MINUNE DE LA DUMNEZEU!


SocialTwist Tell-a-Friend

PARINTELE TEOFIL ESTE MINUNE DE LA DUMNEZEU, DATORITA LOR, ACESTOR MIJLOCITORI CARE SE ROAGA PENTRU PACATELE NOASTRE, REUSIM SA TRECEM PESTE ACEST TUMULT, ACEST IAD CARE PUNE STAPANIRE DIN CE IN CE MAI MULT PE INTREGA LUME.

CE NE FACEM, MAI SUNT ASA DE PUTINI DUHOVNICI INDUMNEZEITI, CINE SE VA MAI RUGA PENTRU GENERATIILE URMATOARE?

L-AM VAZUT ULTIMA DATA PE PARINTELE TEOFIL LA SIMPOZIONUL TINUT LA FACULTATEA DE DREPT, IN BUCURESTI, ANUL ACESTA.

A FOST EXTRAORDINAR, VORBEA CU MULTA PATIMA SI SERIOZITATE DESPRE CELE SFINTE DAR STIA IN MOD PLACUT SA AIBA HAZ, SA NE INVESELEASCA, CREDINTA INSEAMNA FERICIRE SI DUMNEZEU L-A FERICIT PE PARINTE TRECAND LA CELE VESNICE. DOAMNE AJUTA!


MARIN ANNE-MARIE (marin_…@yahoo.com) – Lacasuri Ortodoxe


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"