Atchaneh – Liban, februarie 2019: a doua sesiune a Comisiei pentru Dialogul Bilateral dintre Biserica Rusă și cea Siriacă de rit oriental

La reședința patriarhală ortodoxă siriacă de rit oriental din Atchaneh – Liban, în perioada 18-19 februarie 2019, a avut loc o a doua sesiune a Comisiei pentru Dialogul Bilateral dintre Biserica Ortodoxă Rusă și Biserica Ortodoxă Siriacă (prima sesiune s-a desfășurat în Cerepoveț – 8-9 decembrie 2017). Reprezentanții au discutat noi elemente de interes comun: la nivel umanitar, din punct de vedere academic, la nivelul tineretului, al comunităților monahale și anumite chestiuni publice de interes comun și de cooperare în domeniul cultural. (adresa)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.