COMUNICAT. Jean-François Colosimo demisionează din calitatea de președinte și membru al Consiliului de Administrație al Institutului Saint-Serge din Paris

“Consiliul de Administrație al Institutului Saint-Serge din Paris a luat act de demisia domnului Jean-François

Jean-François Colosimo

Colosimo din calitatea de președinte și membru al Consiliului de Administrație și îi mulțumește pentru acțiunea și disponibilitatea sa efectivă care au permis Institutului inițierea reformelor decisive.

Consiliul Director l-a ales pe domnul Michel Stavrou, profesor la Institutul Sfântul Serghie, președinte interimar până la următoarea ședință a adunării generale a Institutului.

De asemenea, Consiliul dorește să-și exprime solidaritatea cu Arhiepiscopia Bisericilor Tradiționale Rusești din Europa de Vest în situația foarte îngrijorătoare pe care o trăiește în prezent și va rămâne atent la evoluțiile viitoare.

28 ianuarie 2019

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.