VIDEO & INTERVIURI Cupa Shagya 2017 – Pregatiri din culise, inainte de Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra

Va oferim in pagina de fata, un material video realizat la grajdurile amenajate in aceste zile in Buciumeni, Buftea, cu ocazia derularii Campionatului de anduranta ecvestra, Cupa Shagya, 2017, editia a III-a – prima editie internationala organizata vreodata.

Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe este partener media oficial al Campionatului Balcanic, Cupa Shagya, de anduranta ecvestra, Buftea, 2017.

Imaginile au fost surprinse in timpul pregatirilor pentru Cupa Shagya 2017, Buftea, cu o zi inainte (joi, 21 septembrie 2017) de inspectia veterinara (vetgate) care a fost transmisa in direct de serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe si care poate fi vazuta si ea, aici: Cupa Shagya 2017 – Inspectia veterinara (vetgate), LIVE video [https://lacasuriortodoxe.ro/sport/23969-cupa-shagya-2017-inspectia-veterinara-vetgate-live-video.html] (https://lacasuriortodoxe.ro/sport/23969-cupa-shagya-2017-inspectia-veterinara-vetgate-live-video.html [https://lacasuriortodoxe.ro/sport/23969-cupa-shagya-2017-inspectia-veterinara-vetgate-live-video.html] ).

INTERVIURI Cupa Shagya 2017 – Pregatiri din culise, inainte de Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra

De asemenea, va oferim cateva interviuri surpriza, realizate pe parcursul sau in urma inspectiei tehnice veterinare care a avut loc astazi, 22 septembrie 2017, in cadrul Cupa Shagya 2017, Buftea. Interviurile au fost oferite de unii dintre participantii la cursa, in exclusivitate pentru Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe:

Dl. Thasos, ajutor in cadrul echipei Greciei, ne-a spus intr-un interviu acordat Lăcașuri Ortodoxe – Cupa Shagya 2017, Buftea:

“Grecia participa la competitia Balcanica cu sase cai bine pregatiti si speram sa ne intoarcem acasa victoriosi.

Organizarea este foarte buna, suntem multumiti de locatie, de grajdurile cailor si in general, de ceea ce ne-au pus la dispozitie organizatorii. Asteptam cu emotie inceperea concursului.”

Dl. Zoltan Tokes din Targu Mures ne marturiseste legat de Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra Cupa Shagya 2017, Buftea:

“Este pentru prima data cand particip la o competitie de acest fel. Sunt ajutor al echipei din Targu Mures.

Echipa noastra a venit aici cu trei cai, care au mai participat la astfel de concursuri si speram sa castigam.”

INTERVIURI AUDIO Cupa Shagya 2017 – Pregatiri din culise, inainte de Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.