VIDEO SHAGYA 2017 – Premierea Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea

VEZI VIDEO INTEGRAL, SHAGYA 2017 – Premierea Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea – Balkan Endurance Championship SHAGYA 2017 AWARDS VIDEO.

Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe este partener media oficial al Cupei Shagya 2017, Campionat Balcanic si International de anduranta ecvestra, Buciumeni, Buftea.

Premierea din cadrul Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea, Cupa Shagya, a avut loc in aceasta seara, pe o scena special amenajata la Centrul National de Fotbal, din Buftea.

VIDEO SHAGYA 2017 – Premierea Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea

In pagina de fata, vedeti inregistrarea integrala a transmisiunii in direct efectuate de serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, in calitate de partener media al Cupa Shagya.

In deschiderea festivitatii de premiere, a avut loc un spectacol artistic, de factura traditionala, sustinut de Ansamblul Doina Ilfovului, in prezenta oficialitatilor locale, care l-au avut in frunte pe primar Gheorghe Pistol.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.