SHAGYA BUFTEA 2017 – Clasament Rezultate Campionat Balcanic – Gheorghe Pistol inmaneaza premiile

Clasamentul rezultatelor Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Cupa SHAGYA BUFTEA 2017, desfasurat in data de 23 septembrie in Buciumeni, Buftea, se prezinta astfel:

SHAGYA BUFTEA: Clasamentul rezultatelor la individual in Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Shagya Buftea 2017, primele 3 locuri:

Locul I SHAGYA BUFTEA: SERES TAMAS PETER din Romania (Targu Mures), cu calul GAJO

Locul II SHAGYA BUFTEA: LYUTOVA KATINA din Bulgaria, cu calul SHRAF

Locul III SHAGYA BUFTEA: DILARI BEKIR din Turcia, cu calul KELEBEKSHAGYA BUFTEA: Clasamentul rezultatelor la individual in Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Shagya Buftea 2017, pozitii secundare:

Locul IV SHAGYA BUFTEA: DEMIR ERKAN din Turcia, cu calul ATLAS

Locul V SHAGYA BUFTEA: MINEVA ANGELINA din Bulgaria, cu calul INTIFADALocul VI SHAGYA BUFTEA: LAZAROVA VANYA din Bulgaria, cu calul KARLALocul VII SHAGYA BUFTEA: BANCIU BRANDUSA ILEANA din Romania, cu calul FIRA AKBALocul VIII SHAGYA BUFTEA: SETFANESCU RAZVAN din Romania, cu calul SANIA DE RENDPEINELocul IX SHAGYA BUFTEA: DOULGERIS DIMITRIOS din Romania, cu calul NAOMILocul X SHAGYA BUFTEA: MITONAS DIMITRIOS din Grecia, cu calul KOEKILANLocul XI SHAGYA BUFTEA: MITONA GIANNOULA din Grecia, cu calul APHRODITILocul XII SHAGYA BUFTEA: CURCA MARIUS din Romania, cu calul SIGLAVY BAGDADYLocul XIII SHAGYA BUFTEA: MAKRI CHRYSA din Grecia, cu calul GOLDEN VALLEYLocul XIV SHAGYA BUFTEA: DICKENCIK SELIN din Turcia, cu calul SOYKAN

S-a ascultat si intonat, in prezenta oficialitatilor conduse de primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol, imnul tarii castigatoare, Romania.

SHAGYA BUFTEA: Clasamentul rezultatelor pe echipe in Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Shagya Buftea 2017:Locul I SHAGYA BUFTEA: Echipa Bulgariei

Locul II SHAGYA BUFTEA: Echipa Romaniei

Locul III SHAGYA BUFTEA: Echipa Turciei

Locul IV SHAGYA BUFTEA: Echipa GrecieiS-a ascultat si intonat, in prezenta oficialitatilor conduse de primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol, imnul tarii castigatoare, Bulgaria.

SHAGYA BUFTEA – Primarul Gheorghe Pistol felicita castigatorul Premiului Best Condition la Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Shagya Buftea 2017:

Premiul Best Condition (BC) SHAGYA BUFTEA a fost acordat calului Karla, calarit de LAZAROVA VANYA, din Bulgaria, pentru cea mai buna prezentare si conditie a calului, in urma scorului veterinar, dupa incheierea cursei.

S-a ascultat si intonat din nou, in prezenta oficialitatilor conduse de primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol, imnul Bulgariei.

In articolul de fata, puteti urmari Gala Premiilor Cupa SHAGYA BUFTEA 2017, integral, in copie neprelucrata a transmisiunii in direct, desfasurata la Centrul National de Fotbal din Buciumeni, Buftea, incheiata prin oferirea premiilor participantilor la aceasta editie care face cinste Romaniei, in prezenta participantilor, organizatorilor, spectatorilor incantati si a primarului acestei localitati ilfovene, Gheorghe Pistol.

Campionatul Balcanic de Anduranță Ecvestră (SHAGYA BUFTEA 2017), organizat de Viorel Dabija, este cel mai important eveniment de anduranță ecvestră din România, totul fiind posibil cu sprijinul Primăriei Buftea și Consiliului Județean Ilfov împreună cu Clubul Sportiv Shagya, Federația Ecvestră Internațională și Federația Ecvestră Română.

Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe a fost partener media oficial al SHAGYA BUFTEA 2017, fiind unic difuzor de informatie LIVE, prin transmisiunile in direct video si audio de la fata locului, atat in tara cat si in strainatate, pe toata perioada de desfasurare a evenimentelor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.