publicat în: Arhivă

EXCLUSIV – Viorel Dabija, Cupa Shagya 2017- LIVE STARTUL Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea. INTERVIU cu organizatorul

VEZI pe aceasta pagina, astazi, 23 septembrie 2017, incepand cu ora 07:00, VIDEO transmisiunea in direct a STARTULUI Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra Cupa Shagya, 2017, care se desfasoara anul acesta in Buciumeni, Buftea.

Serviciul de presa LONews este partener media oficial al Campionatului Balcanic, Cupa Shagya, de anduranta ecvestra, Buftea, 2017.

Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Cupa Shagya 2017, Buciumeni, Buftea, se desfasoara pe un traseu de 90km.

EXCLUSIV – Viorel Dabija – CUPA SHAGYA 2017: Harta traseului Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Buftea (90km)

Pe parcursul traseului, se gasesc mai multe puncte veterinare, de verificare a cailor.

Cursa de anduranta ecvestra CUPA SHAGYA 2017 este un sport ecvestru bazat pe curse controlate, pe distanțe lungi. Este una dintre competițiile internaționale recunoscute de FEI. Există curse de anduranță ecvestra organizate la nivel mondial.

Rezistența (Anduranta) ecvestra este mai puțin formală decât multe alte concursuri ecvestre, iar călăreții își aleg hainele cat mai confortabil. AERC nu are alte cerințe în ceea ce privește echipamentul, decât că le solicita călăreților juniori să poarte o cască. Cu toate acestea, pot exista anumite cerințe, cum ar fi utilizarea unei căști sau a unei protecții împotriva copitei, dar aceste informații sunt de obicei incluse în regulamentele proprii. La competițiile FEI, călăreții trebuie să poarte o cască ecvestră, pantaloni de călărie sau cămăși de echitatie, încălțăminte corectă și o cămașă cu guler.

Riderii care concurează în cursele CEI trebuie să respecte o greutate minimă de 75 de kilograme cu tot șa. În cazul în care călărețul și echipamentele cântăresc sub aceasta greutate, este obligat să poarte la el greutati.

EXCLUSIV – Viorel Dabija – CUPA SHAGYA 2017: INTERVIU IN EXCLUSIVITATE cu organizatorul Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Viorel Dabija

[