Uraganul IRMA asupra MIAMI: IMPORTANT LIVE VIDEO – serverele administratorilor din Reteaua Lacasuri Ortodoxe ar putea fi afectate

In ultimele ore, CNN a anuntat ca MIAMI ar putea fi afectat direct de uraganul IRMA, rasturnand oarecum predictiile initiale privind traiectoria urmata de acesta.

Afla mai multe despre uraganul IRMA si efectele lui, dand click aici. [https://lacasuriortodoxe.ro/netcreator/23947-uragan.html]

Uraganul IRMA ameninta MIAMI: serverele administratorilor din Reteaua Lacasuri Ortodoxe ar putea fi afectateUraganul IRMA, care deja a distrus aproape in totalitate câteva insule din Caraibe, ameninta incepand de maine seara, sâmbătă, Florida.

Din Florida, au fost evacuate deja, prin ordin, mai mult de 100.000 de persoane, din cauza uraganului.

Vestea lansata in ultimele ore, in aceasta dimineata, de CNN, vizavi de faptul ca MIAMI risca sa fie afectat direct de uraganul IRMA conform ultimelor predictii, a facut ca Serviciul Specializat NETCreator al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe sa ia unele masuri speciale, unele dintre serverele proprii cu date, localizate in SUA, aflndu-se in acest imens oraș din statul american Florida, capitala a comitatului Miami-Dade.

Uraganul IRMA ameninta MIAMI: serverele administratorilor din Reteaua Lacasuri Ortodoxe ar putea fi afectateIntr-un anunt preventiv, lansat ieri dimineata in jurul orei 8:00, pe tema Uraganului IRMA, de catre tehnicienii Serviciului NETCreator [https://www.netcreator.us] al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, care a putut fi citit de toti administratorii implicati in dezvoltarea retelei Lacasuri Ortodoxe, se arata:

“Centrul nostru de date NETCreator, din MIAMI, SUA, se pregateste pentru cel mai puternic URAGAN [IRMA] inregistrat pana acum in Atlantic.

Din acest motiv, in zilele urmatoare este posibil ca sistemul de administrare de continut NETCreator CMS si reteaua Lacasuri Ortodoxe sa fie inactive temporar sau pe o durata mai lunga, pana la calmarea uraganului si repunerea in functiune a sistemului”.

Uraganul IRMA ameninta MIAMI: serverele administratorilor din Reteaua Lacasuri Ortodoxe ar putea fi afectate In acelasi comunicat, inca vizibil la aceasta ora in sistemul de administrare a datelor din Reteaua Lacasuri Ortodoxe, care include si sub-retelele Episcopiei Sloboziei si Calarasilor si Arhiepiscopiei de Alba Iulia, dar si alte biserici si manastiri, se mai preciza, ieri dimineata:

“Nu se stie sigur daca centrul de date va fi afectat sau nu de uragan in mod direct, dar vremea nu va fi una tocmai buna. Tehnicienii aflati in centrul de date au pregatit pentru acest incident mai multe generatoare de curent”, facand referire la o rezerva de combustibil de siguranta de aproape 50 de tone, alimentata de o echipa a Digital Reality.

“Tinem legatura permanent cu ei si trebuie sa ne cerem scuze, preventiv, pentru eventuale inconveniente ce s-ar putea ivi”, se incheia avertismentul emis de serviciul Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, care punea la dispozitia administratorilor si o harta cu locatia exacta a serverelor de care acestia se folosesc.

Cu toate acestea, desi sistemul de administrare a datelor ar putea fi afectat, mai ales in situatia in care, conform informatiilor de ultima ora, Miami s-ar afla exact pe ruta uraganului IRMA, “site-urile sub-retelelor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] , Arhiepiscopia de Alba Iulia [https://www.reintregirea.ro] vor ramane functionale – cu amendamentul ca nu vor putea suferi actualizarile de rigoare – intrucat se afla stocate si in alte centre de date ale Serviciului specializat NETCreator al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, in Chicago, SUA”, au specificat tehnicienii, in aceasta dimineata.

[

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.