publicat în: Arhivă

PROHODUL DOMNULUI – transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe

PROHODUL DOMNULUI – transmisiune in direct. LIVE din mai multe biserici ortodoxeAstazi, incepand de la ora 18:00, transmitem in direct Slujba Prohodului Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, din mai multe locatii din tara.- Catedrala din Urziceni (Pr. Paroh Bogdan-Ionut Stancu)- Biserica Podeanu din Bucuresti. (Pr. Paroh Ailioaei Vasile).

Slujba va putea fi urmarita in programul TV Lacasuri Ortodoxe, prezent pe pagina TV/LIVE a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] (click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] ) – alaturi de alte biseerici ortodoxe din strainatate, cat si in paginile Serviciului de presa LONews (click aici) [https://www.lacasuriortodoxe.ro] si ale Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) [https://www.sf-esc.ro” target=“_blank] .

NU uita:LIVE video – Sfantul Mormant din Ierusalim – 2017 – LUMINA SFANTA Si in acest an, ca si in anii trecuti, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va incerca, prin ajutorul lui Dumnezeu, sa va ofere ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – 2017 [https://lacasuriortodoxe.ro/comunicate/23548-lumina-sfanta-ierusalim-live-2017-mormantul-sfant-transmisiune-video-in-direct.html” target=“_blank] – in aceasta sambata, dupa ora pranzului, in intervalul 12:00 – 15:00 (ora Romaniei),

LIVE SLUJBA INVIERII – 2017, DIN… MULTE BISERICI ORTODOXEIn noaptea Sfintei Invieri a Domnului nostru Iisus Hristos, de asemenea, incepand cu ora 23:30, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari in direct, din mai multe biserici si catedrale din tara si strainatate (peste 50), Slujba Invierii [https://lacasuriortodoxe.ro/comunicate/23549-slujba-invierii-2017-live-video-in-direct-din-peste-50-de-biserici-ortodoxe.html” target=“_blank] .

NOUTATI VIDEO Lacasuri Ortodoxe – inregistrari:Iar daca ai pierdut una dintre transmisiunile live sau vrei sa fii la curent permanent cu toate noutatile video ortodoxe publicate atat in tara cat si in strainatate, iti oferim si aceasta posibilitate, accesand pagina NOUTATI VIDEO a Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (click aici) [https://lacasuriortodoxe.ro/video-noutati] .

(LONews)