Braul Maicii Domnului vine in Urziceni – cel mai scump odor, facut de Insasi Fecioara Maria

“Cel mai scump odor rămas și făcut de Insăși Fecioara Maria – Brâul Maicii Domnului – va ajunge la Urziceni”, a afirmat Preot Bogdan-Ionuț Stancu, Parohul Catedralei din Urziceni, cu prilejul derularii unui alt eveniment important care a avut loc in aceeasi sfanta Catedrala: sosirea Icoanei Maicii Domnului “Axion Estin” [https://Icoana Maicii Domnului „Axion Estin” cinstită la Catedrala din Urziceni] (“Vrednică Ești”).Despre aducerea Braului Maicii Domnului, tocmai din Sfanta Manastire Kato Xenia, situata in orasul grecesc Volos, parintele paroh ne-a informat ca evenimentul, desfasurat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU Episcopul Sloboziei și Călărașilor, va coincide cu zilele dedicate Sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, care este hram al Catedralei Municipiului Urziceni (21 mai). Tot in Catedrala se afla, in permanenta, si particele din moastele Sfantului Nectarie, vindecatorul si facatorul de minuni din Eghina (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Catedrala se afla in cadrul Protopopiatului Urziceni, al carui protopop este Pr. Aurel Berbec.

Braul Maicii Domnului in UrziceniDin aceeasi sursa, mai aflam ca Braul Maicii Domnului va poposi in oras pentru mai multe zile, mai exact in intervalul 17-22 mai 2017, “căci pe data de 21 mai 2017, se vor împlini 15 ani de la sfințirea sfântului lacaș, Maica Domnului întorcandu-se să binecuvânteze comunitatea de credincioși [dupa vizita Icoanei “Axion Estin” a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu – N. Red.]”.

Stăpână, Stăpână, primește rugăciunea nevrednicilor robilor tăi

și ne izbăvește pe noi din toată nevoia și necazul!

Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.