Fotografii deosebite: EPISCOPUL PETRU (Rep. Moldova) A VIZITAT DOUA MANASTIRI DIN MOSCOVA

Începând cu dimineaţa zilei de sâmbătă, 31 ianuarie 2009, Episcopul Petru a asistat la un Te-Deum săvârşit de nou alesul Patriarh, Mitropolitul Kiril de Smolensk şi Kaliningrad, la Mănăstirea Donskoi după care, împreună cu

întregul Sobor Local, s-a închinat la moaştele Sfîntului Sfinţitului Tihon, Patriarhul Moscovei prăznuit împreună cu Noii martiri şi mărturisitori ai Rusiei.

Membrii Soborului Local au mai înfăptuit o vizită de pelerinaj la Catedrala Bogoyavlenky unde nou alesul Patriarh la Moscovei şi al întregii Rusii a oficiat un Te-Deum de sănătate iar mai apoi litia pentru morţi în faţa mormântului

Patriarhului Alexei al II-lea.

Episcopul Petru s-a închinat la moaştele Sfântului Alexei, Mitropolitului Moscovei care odihnesc în Catedrala”Botezul Domnului” din capitala Federaţiei Rusiei. De asemenea, Prea Sfinţia Sa s-a închinat Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului din Cazani.

ALBUM FOTO (click pe banner):

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.