ALBUM FOTO: Sarbatoarea Sfintilor Trei Ierarhi – Sf. Liturghie la Catedrala Episcopala Sf. Treime din Baia Mare

De sarbatoarea Sfintilor Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Cuvantatorul de Dumnezeu si Ioan Gura de Aur, ocrotitorii scolilor teologice, P.S. Iustin Sigheteanul a savarsit Sf. Liturghie la Catedrala Episcopala Sf. Treime din Baia Mare.

La Sf. Liturghie a asistat si P.S. Justinian care la sfarsit a vorbit seminaristilor, studentilor de la cele trei sectii de teologie si credinciosilor care au fost prezenti in numar mare, umpland catedrala.

Raspunsurile au fost date atat de corul Seminarului Teologic, condus de maestru Iustin Podareanu si de Pr. Prof. Petrica Aurelian Covaciu, cat si de corul studentilor teologi condus de Pr. Lector Dr. Stan Teofil. Soborul a fost alcatuit din preotii profesori de la cele doua scoli teologice si alti invitati.

Pentru ALBUM Foto, click pe banner:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.