Parintele Vasile Mihoc, invitat al bisericii ortodoxe romane “Sf. Nicolae” din Bruxelles

Parintele Profesor Vasile Mihoc de la Facultatea de Teologie din Sibiu, unul dintre cei mai mari profesori ortodocsi de Noul Testament, a fost vineri, 6 februarie, sambata, 7 februarie si va fi si duminica, 8 februarie, invitat al parohiei ortodoxe romane „Sfantul Nicolae” din Bruxelles, transmite Romanian Global News, care citeaza Rombel.

Lacasul de cult romanesc se afla la adresa Rue des Palais 183, 1030 Schaerbeek, Bruxelles. In prima zi a acestei vizite parintele va lua parte la slujba Sfantului Maslu ce se va desfasura la parohia romana incepand cu ora 19:00, urmand ca sambata, 7 februarie, de la aceeasi ora 19:00, parintele sa sustina o conferinta in cadrul Scolii biblice.

In ultima zi a vizitei intreprinse la parohia „Sfantul Nicolae”, parintele Mihoc va oficia de la ora 11:00 Sfanta Liturghie, la finele careia va sustine un cuvant duhovnicesc, iar de la ora 17:00 va avea loc o alta conferinta cu parintele Vasile Mihoc.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.