UE pregateste un plan secret de expulzare a 400 000 de imigranti

Cel puțin 400.000 de imigranți carora nu le-a fost acordat statutul de refugiat vor fi expulzati din Europa, în săptămânile următoare, potrivit Times, care a raportat despre un “plan secret” elaborat de înalți oficiali ai UE.

Bruxelles-ul, potrivit ziarului britanic, care si-a deschis paginile cu acest raport, a amenințat, de asemenea, cu restricții în ceea ce privește sprijinirea economica, parteneriatele comerciale și vizele, pentru țări precum: Niger și Eritreea, în cazul în care nu reușesc să coopereze pe problema migranților motivati economic.

Conform planului, statele membre ar trebui să pastreze in custodie cateva mii de migranți, pentru a-i împiedica să fugă înainte de a fi deportați, informeaza agentia italieneasca ANSA.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.