Biserica Ortodoxa Rusa RESPINGE proiectul de document pentru Marele Sinod Pan-Ortodox din 2016

Biserica Ortodoxă Rusă respinge proiectul de document pentru Marele Sinod Pan-Ortodox din 2016

Organul de conducere al Bisericii Ortodoxe Ruse a respins un proiect de document care urmează să fie discutat la Sinodul Pan-Ortodox din 2016.

Documentul, intitulat “Contribuția Bisericii Ortodoxe la triumful păcii, justiției, libertății, fratietatii și dragostei între națiuni și la eliminarea formelor rasiale si a altor forme de discriminare”, a fost considerat “inacceptabil, în forma sa actuală”, de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse.

Organismul de conducere a recomandat aprobarea unui alt proiect de document sinodal, intitulat “Importanța Postului și respectarea lui astazi”, și a recomandat, de asemenea, adoptarea de modificări la documentul propus de organul de conducere al comisiei biblico-teologice.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.