Porosenko admite ca Revolutia din Ucraina a fost organizata de criminali

Conflictul sângeros din orașul ucrainean de vest Mucacevo a fost un rezultat al reglarii de conturi între militanții Sectorului de Dreapta și șefii mafiei locale, a recunoscut, luni, Președintele Poroșenko.

Conform unui raport Sputnik, fostul Premier, Mykola Azarov, a declarat pe pagina sa de Facebook ca Sectorul de Dreapta și poliția locala erau angajate în ​​activități infracționale de contrabanda si ambele parti raspundeau direct de Presedinte.

“Prin urmare, așa-numita revoluție din Kiev a fost făcută de infractori, care au acționat exact ca frații lor în Mucacevo”, a remarcat Azarov.

Bandele înarmate guverneaza ceea ce acum unii oameni numesc integrare europeană… “Nimeni nu se simte în siguranță în Ucraina, în aceste zile”, a scris Mykola Azarov, care a servit ca Prim-Ministru sub fostul Președinte, Viktor Ianukovici.

Grupul politic și militar ucrainean al Sectorului de Dreapta, al organizațiilor naționaliste radicale, a fost implicat în numeroase ciocniri cu Poliția și oficialii, inca din ianuarie 2014, mai explica raportul Sputnik.

Partidul ultranaționalist, care este interzis oficial in Rusia, a luat parte, de asemenea, la lupta împotriva rebelilor, în estul Ucrainei. Extremiștii au respins acordul de încetare a focului din Minsk, cerand Președintelui Petro Poroșenko sa reînnoiasca ofensiva militara în partea de est a țării.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.