publicat în: Arhivă

Incep inscrierile la selectia pentru Orchestra Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei

Fundaţia Principesa Margareta a României anunţă selecţia pentru Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României, fondată în anul 2014 – rolul principal în selecţia şi pregătirea acesteia avându-l maestrul Tiberiu Soare, unul dintre cei mai valoroşi şi cunoscuţi dirijori din tânăra generaţie – dupa cum aflam din informatiile oferite de Fundatie.

Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României va participa la Editia a 8-a a Concertului Regal Caritabil, organizat la Ateneul Român, în 25 octombrie, cu ocazia aniversării MS Regelui Mihai I.

Se pot înscrie la selecţie tineri muzicieni cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani, elevi şi studenţi la licee şi universităţi de muzică din toată ţara care studiază: vioară, violă, violoncel, contrabas, fagot, corn, trombon, timpan.

Documentele necesare înscrierii sunt Curriculum Vitae (cu datele de contact email si telefon) şi adeverinţă de elev sau student. Aplicaţia va fi trimisă în format electronic (documentele scanate) la adresa gabriela.iordache@principesa.ro sau prin poştă la Fundatia Principesa Margareta a Romaniei CP 12 -327, sector 1, Bucuresti.

Selecţia candidaţilor va avea loc în perioada 17-18 aprilie 2015 în Bucureşti.

Audiţia va fi individuală, fiecare candidat va prezenta o parte dintr-un concert clasic sau romantic, la alegere. Candidaţii sunt rugaţi să se prezinte cu un corepetitor.

Termenul limită de înscriere este 10 Aprilie 2015.