publicat în: Arhivă

Izvorul Tamaduirii – o noua TRANSMISIUNE IN DIRECT in sistem Duplex: Slobozia si Bucuresti

Maine dimineata, vineri 17 aprilie, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu sprijinul Sectorului Mass-Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii Arhieresti, din manastirea Sfintii Voievozi din Slobozia, unde se afla, pentru cateva zile – pana luni, 20 aprilie – Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Catedrala din Iasi. Evenimentul este prilejuit de hramul sfintei manastiri, Izvorul Tamaduirii.

Transmisiunea in direct, multicamera FullHD, va putea fi urmarita in programul TV Lacasuri Ortodoxe, aflat toate paginile agentiei noastre, cat si in cele ale retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Simultan cu aceasta transmisune importanta, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va efectua o alta transmisiune live, de aceasta data din Bucuresti, care va putea fi urmarita dand click pe butonul “Canal 2”, aflat in josul playerului TV Lacasuri Ortodoxe, pe toate paginile web amintite.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator si Live Camera media PRODUCTION pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.