STIRI | Securitatea din Bulgaria: nu exista informatii despre bulgari jihadisti

Serviciile de Securitate din Bulgaria nu au furnizat nicio informație legată de cetățeni ai țării, care sa lupte de partea Statului Islamic, dupa cum declarase luni Primul-Ministru interimar, Gheorghi Bliznașki (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Bliznashki, cu toate acestea, a afirmat ca are nevoie de “date de la Ministrul Apărării”, pentru a constata o situatie clară în această privință, conform publicatiei bulgaresti Novinite.

Comentariile sale au urmat declarațiilor Ministrului Apărării, Velzar Shalamanov, care a anunțat, săptămâna trecută, existenta unor bulgari care luptă pentru Statul Islamic, și a cerut o reuniune a miniștrilor cu oficialii de securitate, pentru a discuta situația.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.