STIRI | Putin in Serbia. Lovitura de stat din Ucraina si tendintele neo-naziste din Europa

Președintele rus Vladimir Putin este invitat de onoare la o paradă militară în Belgrad, astazi, pentru a marca 70 de ani de la eliberarea orașului de către Armata Roșie, conform VoR.

Parada aduna mai mult de 3.000 de soldați sârbi si are loc in Serbia pentru prima data in aproape 30 de ani, comemorand modul in care armata sovietică și partizanii iugoslavi comuniști au alungat din oras forțele germane naziste.

Vladimir Putin va participa, de asemenea, la o ceremonie de depunere de coroane de flori la cimitirul Eliberatorilor din Belgrad și la Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial.

Într-un interviu care urmeaza sa fie publicat în ziarul sârb Politika, Putin atrage atenția asupra faptului că lovitura de stat din Ucraina este un exemplu îngrijorător de creștere a tendintelor neo-naziste din Europa de Est.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.