STIRI | Compania americana Toys R Us a retras de la vanzare papusile Breaking Bad

Compania americana Toys R Us a retras de de piata papusile care ii reprezentau pe eroii unui serial de televizune american “Breaking Bad”, al cărui protagonist, un fost profesor de chimie, devine un producător de succes și un traficant de droguri.

Decizia a venit ca urmare a actiunii unui rezident din Florida, care a început să adune semnături pe un site dedicat petitiilor.

“În timp ce această serie poate fi potrivita pentru adulti, conținutul său promovează violența și glorifică comerțul cu droguri, astfel încât această colecție de jucării nu este potrivita pentru a fi vânduta alături de păpuși Barbie și de personaje de desene animate Disney”, se arata in petiție.

Luni, compania emisese o declarație, conform careia ar fi fost vorba doar despre o editie limitata, iar pe ambalaj era indicat în mod clar că aceste jucarii sunt dedicate persoanele cu vârsta de peste 15 ani.

Cu toate acestea, marți, jucăriile au fost retrase de la vânzare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.