Friday 24 october 2014

STIRI | Mii de buburuze invadeaza o Catedrala a Siberiei. Minune?

Locuitorii unui mic sat din Siberia Ruseasca, din “apropierea” orasului Krasnoyarsk (200 km!), au fost foarte surprinsi sa vada cum mii de buburuze le invadeaza biserica locală.

În doar câteva ore, insectele si-au găsit adăpost peste tot, pe pereți, ferestre și icoanele exterioare ale Catedralei Sfânta Treime din satul Shalobaevo.

Oamenii s-au mai declarat, in plus, surprinsi, deoarece temperatura exterioară scăzuse oricum la minus 15 grade Celsius, o temperatura de congelare pentru orice insecta.

In timp ce locuitorii au hotarat imediat că ar fi fost mâna lui Dumnezeu, un zoolog al ​​Academiei Ruse de Stiinte a aratat, pentru publicatia Rossiya Segodnya, că motivul acestei intamplari este unul destul de simplu. Buburuzele migreaza, in prezent, spre locurile lor de hibernare, si nu exista nicio legatura cu catedrala. Pur și simplu s-a întâmplat ca ea să fie pe drum.

Zoologul a adăugat că aceasta vara a fost foarte favorabila pentru reproducerea buburuzelor, în special în Siberia Rusiei și în Extremul Orient. Iar frigul a venit pe neașteptate, multe dintre insecte riscand acum sa moara.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile