STIRI | Site web dedicat vizitei Papei Francisc in Sri Lanka

Conferința Episcopilor Catolici din Sri Lanka (CBCSL) a lansat site-ul oficial dedicat viitoarei vizite in tara a Papei Francisc, programată pentru 13-15 ianuarie 2015, conform informatiilor oferite de NetCreator [https://www.netcreator.us] .

Site-ul, www.popefrancissrilanka.com [https://www.popefrancissrilanka.com] , este disponibil în limba engleză, sinhala și tamil, și conține informații legate de vizita, evenimente, celebrări liturgice și acreditare mass-media, mai informeaza NetCreator [https://www.netcreator.us] .

Conform radioului Vaticanului, președintele CBCSL, Cardinalul Malcolm Ranjith, arhiepiscop de Colombo, a spus că, în Sri Lanka, Papa Francisc ar putea “experimenta esența culturii asiatice”.

“Sri Lanka este o țară în care oamenii fac parte din diferite grupuri etnice și religii. Papa va avea ocazia sa experimenteze întreaga Asie, prin vizita sa”, le-a declarat Cardinalul, reporterilor, la o conferință de presă, vineri, in Colombo.

Sri Lanka este prima etapă a excursiei Papei Francisc in Asia, după care se va deplasa in Filipine, in perioada 15-19 ianuarie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.