Astazi, are loc slujba de sfintire a lucrarilor la noul Pavilion Muzeal Multicultural din Muzeul Astra

Conform tradiției populare, piatra de temelie a unei constructii se cuvine a se așeza odată cu slujba de binecuvântare a clădirii și a celor care o vor folosi.

În această atmosferă, Complexul Național Muzeal ASTRA vă invită astazi, 17 septembrie, de la orele 13:00, la poarta principală de acces în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, ocazie cu care se va așeza piatra la temelia noului Pavilion Muzeal Multicultural (PaMM).

Investiția se realizează în cadrul proiectului Patrimoniu deschis, finanțat prin Granturile SEE (Spațiul Economic European – Islanda, Liechtenstein și Norvegia), în cadrul programului PA 16/ RO 12 „Conservarea si revitalizarea patrimoniului cultural și natural”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.