STIRI Gaza | Cladirile ONU au fost lovite. Solutia celor doua state

Bombardarea clădirilor ONU în Gaza este inacceptabilă, a declarat, ieri, ministrul italian de externe, Federica Mogherini.

“Ceea ce se întâmplă în Gaza este inacceptabil”, a declarat ministrul, conform agentiei Ansa, după o reuniune a Comisiei Parlamentare de Informații cu privire la Orientul Mijlociu.

“Clădirile ONU au fost lovite, copiii, civilii, este absolut inacceptabil și trebuie să fie opriti”, a continuat Mogherini să spuna, singura modalitate de a opri războiul este de a se ajunge la soluția a două state.

“Ne dăm seama că încetarea focului trebuie să fie conectata la o viziune politică”, a spus ministrul.

“Singura soluție politică este ca guvernul lui Abu Mazen (Președintele Autorității Naționale Palestiniene) să fie consolidat, si sa fie creat un stat palestinian care sa poata trăi alături de statul israelian, în pace și securitate”.

“Acesta este efortul spre care toți trebuie sa ne concentram”, a incheiat Mogherini, conform agentiei italiene ANSA.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.